Om Magne Myhren

Magne-myhren-bildeskolenJeg har arbeidet i grunnskolen siden høsten 1989. Der har jeg undervist i de fleste fag, men med størst tyngde i Kunst og håndverk. For tiden arbeider jeg som universitetslektor på Institutt for visuelle og sceniske fag ved Universitetet i Agder. Jeg er medlem i NBK.

Fra nettstedet magnemyhren.no kan du se min virksomhet som naturfotograf, illustratør, kursholder og kunstner.

I de siste årene har jeg drevet en betydelig kursvirksomhet innen foto og har hatt over hundre deltagere på nybegynnerkurs i bruk av digital speilrefleks og også noen kurs i Lightroom – bildebehandling og bildeorganisering.

Jeg har innimellom arbeidet som illustratør og hadde blant annet et fast engasjement med en tegning i uka i avisen Vårt land i ett og et halvt år.

I perioden 2004-2014 har jeg stadig hatt engasjementer ved Universitet i Agder innen bruk av Photoshop.

Like over tusenårsskiftet var jeg i et par år styremedlem i Kunst og design i skolen og underviste i den forbindelse digital bildebehandling på lærerkurset som ble arrangert for kunst og håndverkslærere i Ålesund.

Jeg har også hatt styreverv i Biofoto Sørlandet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *