Havelle – Long-tailed Duck

En ny art for meg. Ble oppmerksom på et par med haveller mens jeg fotograferte boltit utenfor snøheim ved Snøhetta. Ettersom jeg trodde at boltiten ikke ville fly, fokuserte jeg mer på havellene. Hadde jeg hatt sollys, hadde det blitt artigere med fargene, men bildene ble ganske klare likevel – nesten monokrome.

Magne

A new species for me. Got aware of them as I was taking pictures of the Eurasian Dotterel outside Snoheim at the foot of Snohetta.

Magne

(Clangula hyemalis)

Eurasian Dotterel

3 Comments:

  1. Sondre Mykland

    Hei.Utrolig flotte bilder her:) Hilsen Sondre

  2. Takk skal du ha, Sondre!

  3. Denne var artig. Aldri vært borti den før. Så moro at den kom din vei, eller motsatt…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *