Dagpåfugløye – Nymphalis io

Noen ganger går jeg forbi potensielle motiv fordi jeg har planlagt å fotografere noe annet – jeg har tenkt meg et annet sted. Av og til mister jeg spennende bilder på denne måten. Når jeg nå, etter lang turtørke, kom meg ut i skogen igjen, tenkte jeg annerledes. I veikanten svermet sommerfuglene i mengder.

Dagpåfugløye

DagpåfugløyeNoen av de vakreste sommerfuglene blir også fort de mest utfordrende å fotografere. Når skjønnheten er så slående, vil jeg helst bare fotografere dem fra den kjedeligste rett på-vinkelen. Her har jeg i alle fall prøvd å vri litt på det uten å miste hovedinntrykket av sommerfuglene.

Magne

 

2 Comments:

  1. Her var det mange fine bilder. Denne siden kommer jeg til å besøke flere ganger. Tusen takk for titten 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *